ANDROPHARMIA ANTI-AGING 30 KAPS

Tavoita jälleen nuorekas ilmeesi ja tunne kuinka energiasi kasvaa. Andropharmia anti-aging on ternimaito, kasviuute, aminohappovalmiste, jonka vaikuttavat aineet vähentävät ikääntymisen merkkejä ja auttavat ihoa säilymään nuorekkaana. Valmisteen koostumus: Ternimaito, tribulus terrestris, naranginine, L-arginiini, L-ornitiini, L-lysiini, L-glutamiini ja glutamiinihappo. Patentoitu koostumus. Valmistusmaa USA.

Tilaa verkosta Annen Apteekista

ANDROPHARMIA HAIR 30 KAPS

Anna hiuksillesi mahdollisuus! Andropharmia Hair on monivitamiini, sinkki, aminohappovalmiste, joka on tarkoitettu estämään hiusten lähtöä ja lisäämään hiusten kasvua. Valmisteen koostumus: Riboflaviini, B6 vitamiini, biotiini, folaatti, pantoteiinihappo, sinkki ja L-kystiini. Patentoitu koostumus. Valmistusmaa USA.

Tilaa verkosta Annen Apteekista

ANDROPHARMIA MUSCLE 30 KAPS

Luonnollista lisävoimaa ja rasvan polttoa. Andropharmia Muscle on ternimaito, kasviuute, sinkkivalmiste. Valmisteen koostumus: Ternimaito, tribulus terrestris, macuna pruriens, avena sativa, coleus forskohlii ja chrysin. Patentoitu koostumus. Valmistusmaa USA.

Tilaa verkosta Annen Apteekista

ANDROPHARMIA PENIS 30 KAPS

Paranna erektiota ja sen kestoa. Andropharmia Penis on kasviuutevalmiste, jonka vaikuttavat aineet parantavat seksuaalista suorituskykyä. Valmisteen koostumus: Tribulus terrestris, Epimedium sagittum, Gingko biloba, oriental Ginseng, Avena sativa. Patentoitu koostumus. Valmistusmaa USA.

Tilaa verkosta Annen Apteekista

ANDROPHARMIA SLIM 30 KAPS

Pudota painoasi ja syö terveellisesti. Andropharmia slim on kasviuutevalmiste, jonka vaikuttavat aineet auttavat painonhallinnassa. Valmisteen koostumus: Oolong tea, green tea, caramulla fimbriata, bladderwrack, kromi, garcinia cambogia ja horsetail. Patentoitu koostumus. Valmistusmaa USA.

Tilaa verkosta Annen Apteekista